Foto: Trine Hahnemann
Foto: Trine Hahnemann

Om dette arrangement

Tid
18:00 - 21:00
Pris
120 Kr
Lokalitet
Korsør Kulturhus
Skolegade 1
4220 Korsør
Arrangører
Target

Foredrag og fællesspisning: Bæredygtige smagsoplevelser

Hvad skal vi spise i fremtiden? Hvordan kan mad og måltidsvaner bidrage til den grønne omstilling? Det vil, kok og madskribent, Trine Hahnemann gøre os klogere på når vi mødes til fællesspisning og foredrag i Korsør Kulturhus.

Trine Hahnemann er passioneret fortaler for økologi og bæredygtige løsninger, samt at mad skal være lavet med kærlighed, og at måltidet er en af de sidste bastioner, der binder os sammen. 

Trine Hahnemann er en kendt og anerkendt kok både herhjemme og i udlandet, international debattør og foredragsholder, madskribent og ejer Hahnemanns Køkken, økologisk spisehus på Østerbro, som har et bageri, spiseri, deli og kokkeskole, der ligger i Københavns Klimabydel.

Via anerkendelsen af sit arbejde har hun været så heldigt, at få lov at kommunikere og sprede sit budskab verden over. Jævnligt over de sidste mange år har hun holdt foredrag og lavet mad, blandt andet til TEDxKrakow og til The Nordic Council of Ministers eventet til Rio+20. Hun er en af grundlæggerne af The Rye Bread Project i New York.

Trine har skrevet 10 kogebøger på dansk og 6 på engelsk. The Scandinavian Cookbook (2008), The Nordic Diet (2009), Scandinavian Christmas (2012), Scandinavian Baking (2014), Scandinavian Comfort (2016) også oversat til tysk, hollandsk og koreansk, Open Sandwiches (2018), Copenhagen Food (2018) – alle er udgivet af Quadrille.

Læs mere om Trine Hahnemann (nyt vindue)

Billetter koster 120 kroner og inkluderer foredrag og mad. Drikkevarer kan købes.

I samarbejde med de dygtige 1. års-elever fra Kokke og Tjenerskolen står menuen står på lækker fransk inspireret sensommer suppe med lokale råvarer fra Jernbjerggaard og økologiske surdejsbrød fra Trine Hahnemanns eget bageri.

Materialer

GennemseGennemse
  • Bog

Scandinavian christmas

Af Trine Hahnemann (2012)
In Scandinavia the whole period of Christmas, from the first Sunday in Advent to New Year.s Day, is marked by festiva...
Læs mere
GennemseGennemse
  • Bog

Trine Hahnemanns køkken : morgen, middag, aften

Af Trine Hahnemann (2011)
Kogebog med fokus på det bæredygtige køkken, dvs. mere fokus på grønt end kød og med udgangspunkt i sæsonens råvarer
Læs mere