- Bog
Det nordiske spisekammer : tørring, syrning, fermentering, syltning, olie, eddike & salt
Af Johan Björkman (2019)
Vejledning i forskellige traditionelle konserveringsteknikker med mere end 100 forskellige opskrifter - også på hele måltider, der gør brug af spisekammerets indhold
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Emneord
Emnetal
64.13 (Konservering og opbevaring af næringsmidler)
Bidrag af
Originaltitel
Det nordiska skafferiet
ISBN
9788740657258
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2019)
Omfang
174 sider
Forlag
Turbine
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
På hjemmesiden
- Nyhed
Naturens spisekammer
Efterår, vinterens forvarsel – eller årets mest højkulørte og vitaminrige tid?
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Ja tak, et spisekammer fyldt op med denne bogs lækkerier gad jeg godt have. Det er en meget inspirerende og flot illustreret bog, og de fleste af tingene kan man bare gå i gang...