Kogebog med opskrifter på efterårsmad og fortællinger om efterårets råvarer og deres anvendelse i køkkenet, bl.a. om inddsamling af frø, planter og grøntsager, tilberedningsmetoder, syltning og fermentering
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Emnetal
64.1 (Madlavning)
Bidrag af
ISBN
9788740650914
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2018)
Omfang
339 sider
Forlag
Turbine
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
På hjemmesiden
- Nyhed
Naturens spisekammer
Efterår, vinterens forvarsel – eller årets mest højkulørte og vitaminrige tid?
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Bogen er til at gå på opdagelse i, hvor man både bliver klogere og hyggelæser. Den er illustreret med smukke fotografier af Anne-Li Engström, men ikke alle opskrifter har en...