Opskrifter på en række vegetariske retter, som er sorteret alfabetisk efter 48 forskellige grøntsager, frugter og bær, som er hovedingrediensen i retten. Hver ingrediens har 2-5 opskrifter tilknyttet, og der er forslag til snacks, smørrebrød, middagsretter og desserter
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Emneord
Emnetal
64.15 (Råkost. Vegetarisk mad)
Bidrag af
ISBN
9788740038118
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2020)
Omfang
270 sider
Forlag
Politiken
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
På hjemmesiden
- Nyhed
Plantebaseret kost
Vi skal alle sammen til at spise mere plantebaseret, men hvordan kommer man i gang? Her er en række nye, inspirerende kogebøger, som kan hjælpe dig godt på vej. God fornøjelse og velbekomme:)
Anmeldelser
Lektørudtalelse
At spise mere grønt er helt sikkert i fremgang, og denne bog hjælper godt på vej. Den er simpelthen fyldt med flotte retter, der kan pifte enhver middag op. Aamanns bog er...