68 chokoladeopskrifter på kager, tærter, is, desserter, mousser, cookies, macarons, flødeboller m.m. Om chokoladens historie, et indblik i dens tilblivelse og en guide til chokoladesmagning
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Emnetal
64.17 (Særlige retter)
Bidrag af
Beskrivelse
Anne au Chocolat pseudonym for Anne Moltke Hansen...
ISBN
9788740011340
Udgave
1. udgave, 3. oplag (2015)
Omfang
172 sider
Forlag
Politiken
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
På hjemmesiden
- Nyhed
Julebag og juleknas
Julen er noget helt særligt. Det samme gælder duften af nybagt julebag, smagen af knasende julekonfekt eller synet af en julesteg i ovnen. Der er garanti for julestemning med disse juleopskrifter til decemberhyggen.
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Uden tvivl en virkelig lækker bog om chokolade, der vil låne sig selv ud. Indeholdende opskrifter, der både er enkle men også avancerede og som kommer hele vejen rundt i kage-,...