Serie
Få overblik over og historier om den danske madkultur og kulinariske egenart gennem det sidste århundrede. For læsere af anekdotiske og historiske bøger om fødevarer og kogekunst
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret (nogle i farver)
Emneord
Emnetal
64.101 (Madkultur)
Bidrag af
Beskrivelse
Udgivet i forbindelse med projektet 100 Danmarkshistorier...
ISBN
9788772195971
Udgave
1. oplag (2022)
Omfang
100 sider
Forlag
Aarhus Universitetsforlag
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
På hjemmesiden
- Nyhed
Historiebøger
Trænger du til at mærke historiens imponerende vingesus? Så er her en række gode historiebøger, som udkom sidste år.
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Letlæst underholdende historisk indblik i vores madvaner gennem de sidste ca. 100 år. Sjovt med gamle illustrationer og fotos fra køkkener, kogebøger og reklamer...