Billede af grill

Tid til grill

Af Anonym (ikke efterprøvet)
31.05.22
Det er ved at være dén tid på året! Sommeren er her næsten og det betyder udendørs madlavning. Det betyder grill!

Pølser og brankede bøffer – alt er som det plejer. Og det kan være godt nok! 
Men det kan også være, at der er behov for variation. Børnene kan godt spise andet en grillpølser, og fællesskabet vil nok have godt af bøffer, der ikke knaser.

Vil du vide mere om kunsten at grille, savner du inspiration til hvad der kan komme på grillen eller skal du bare have en pause ved grillen, så er der her en række bud på gode bøger til at blive inspireret af.

Materialer
Johan Åkerberg: Røg : alt om maden, smagen & metoderne GennemseGennemse
  • Bog

Røg : alt om maden, smagen & metoderne

Af Johan Åkerberg (2016)
Om at lave mad med røg. Med afsnit om udstyr, teknikker, forberedelser, håndtering og forskellige smagsgivere i form ...
Læs mere
Martin Nordin: Grillet grønt : vegetariske retter fra grillen GennemseGennemse
  • Bog

Grillet grønt : vegetariske retter fra grillen

Af Martin Nordin (2020)
Om at grille grønsager ved at bruge ild og røg fra enten rist, indirekte varme, støbejern, direkte på kul samt ved at...
Læs mere
Lars Hasse: Skøre grillerier : fra plankelaks til hindbærsnitter - alt kan grilles GennemseGennemse
  • Bog

Skøre grillerier : fra plankelaks til hindbærsnitter - alt kan grilles

Af Lars Hasse (2014)
Forfatteren, der er tidligere danmarksmester i grill, byder på opskrifter på fugl, fisk og kød i mange forskellige af...
Læs mere
Miriam Glæsel, Jan Glæsel: Brug "låget" når du griller - pletskud & cowboytricks GennemseGennemse
  • Bog

Brug "låget" når du griller - pletskud & cowboytricks

Af Miriam Glæsel, Jan Glæsel (2010)
10 år efter forfatterne for første gang udgav en grillkogebog udsender de en ny, med helt nye opskrifter og gamle kla...
Læs mere
Tina Scheftelowitz: Kvinde, kend dine kul GennemseGennemse
  • Bog

Kvinde, kend dine kul

Af Tina Scheftelowitz (2008)
En grillkogebog der især henvender sig til kvinder, og som har et særligt fokus på grøntsager og salater. Bogen genne...
Læs mere
Peter Bernhard Friehling: Grill bedre med sous vide GennemseGennemse
  • Bog

Grill bedre med sous vide

Af Peter Bernhard Friehling (2019)
Tips, tricks og opskrifter til grillmad kombineret med sous vide
Læs mere
Kim Kruchov: Mad med røg : varmrøgning i grill - alle kan være med GennemseGennemse
  • Bog

Mad med røg : varmrøgning i grill - alle kan være med

Af Kim Kruchov (2015)
Tips, gode råd og opskrifter til varmrøgning af fisk, fjerkræ, lam, okse og kalv, skaldyr, rubs og krydderier, svin, ...
Læs mere