Tips, tricks og opskrifter til grillmad kombineret med sous vide
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Emneord
Emnetal
64.11 (Madlavning i alm. for særligt apparatur)
Bidrag af
Beskrivelse
Indhold: Tips og tricks ; Opskrifter ; Grillspyd ; Fars på grill ; Kød på ben ; Klassiske grillretter ; Dessert ; Drikkevarer ; Marinader ; Dip...
ISBN
9788740655889
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2019)
Omfang
134 sider
Forlag
Turbine
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
På hjemmesiden
- Nyhed
Tid til grill
Det er ved at være dén tid på året! Sommeren er her næsten og det betyder udendørs madlavning. Det betyder grill!
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Lækker og gennemarbejdet bog med meget enkle og overskuelige opskrifter, der er nemme at følge. Alle opskrifter ledsagdes af flotte og inspirerende farvefotos...