Kogebog med fokus på det bæredygtige køkken, dvs. mere fokus på grønt end kød og med udgangspunkt i sæsonens råvarer
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Emnetal
64.1 (Madlavning)
Bidrag af
ISBN
9788702115093
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2011)
Omfang
257 sider
Forlag
Gyldendal
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
På hjemmesiden
- Begivenhed
Foredrag og fællesspisning: Bæredygtige smagsoplevelser
Hvad skal vi spise i fremtiden? Hvordan kan mad og måltidsvaner bidrage til den grønne omstilling? Det vil, kok og madskribent, Trine Hahnemann gøre os klogere på når vi mødes til fællesspisning og foredrag i Korsør Kulturhus.
Anmeldelser
Lektørudtalelse
En dejlig, inspirerende og veldisponeret kogebog med fokus på det bæredygtige køkken, dvs. mere fokus på grønt end kød og med udgangspunkt i sæsonens råvarer...